ADANA / YÜREĞİR - Yüreğir Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

Yüreğir Halk Eğitimi Merkezi Bünyesinde açılan, Geleneksel Ebruli Sanatı bölgemizde büyük ilgi görmektedir. Kursumuz ile ilgili haber yapan Sabah Gazetesi içeriği linkte(köprü) sunulmuştur. Teşekkürlerimizi sunarız...

May

''Kurslarımızla Köylerdeyiz'' projesi kapsamında ilçemize bağlı Yakapınar, Belören, Akpınar ve Çelemli Köylerinde açtığımız kurslarımızla halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz.

May

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK Sıfır Atık/Geri Dönüşüm Projesi kapsamında oluşturduğumuz kütüphanemiz hakkında TRT Haber'e röportaj verdi. Eğmeği geçen herkese bu güzel başarı için bi kez daha teşekkür ediyoruz.

Nis

Portakal Çiçeği Festivali'nde canlı performanslarıyla sahe alan Ney Kursu Usta Öğreticimiz Mustafa AKGÜL'e, Gitar Kursu Usta Öğreticimiz Ahmet Uğur YENİGÜN'e teşekkür ederiz. Ayrıca Yiyecek İçecek alanında ve El Sanatları alanında eğitim alan kursiyerlerimizin ve usta öğreticilerimizin el emeği ürünlerinin segilendiği festivalimizde emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Festival vesilesiyle şehrimizi ziyaret eden tüm vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz.

Nis

''Sıfır Atık/ Geri Dönüşüm'' Projesi kapsamında kurumumuzun kursiyer, usta öğretici, hizmetli, öğretmen ve idarecileri olarak  büyük bir özveriyle çalışarak yaptığımız kütüphanemizi hizmete açtık. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyor ve tüm halkımızı kitap okumaya ''Sıfır Atık'' kütüphanemize davet ediyoruz.

Nis

Sosyal Yaşam ve Uyum (SUYE) Eğitimleri kapsamında fark yaratan ve Türkiye genelindeki kurslara damga vuran Yüreğir ilçemizde yer alan  Halk Eğitimi Merkezi Müdürlerini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Murat ÇELİK makamnında ağırlayarak çalışmaları için teşekkürlerini iletti. Bu nazik misafirperverlikleri için kendilerine ve ekibine çok teşekkür ederiz.

Nis

Açık Öğretim Ortaokulunda hem İlk Kayıt hem de Kayıt Yenileme İşlemleri 11 NİSAN 2022 TARİHİNDEN 29 NİSAN 2022 TARİHİ MESAİ BİTİMİNE KADAR YAPILACAKTIR.

Tüm öğrencilerimizin sistemlerinde fotoğraflarının yüklenmiş olması gerekmektedir.

Nis

Açık Öğretim Lisesi Öğrencilerinin Kayıt Yenileme İşlemi 17 yaşını bitirip 18 yaşından gün alan 30 Haziran 2005 ve öncesi doğumlu olup, öğrencilik durumu : silik, donuk ve aktif öğrencilerimiz için  11 NİSAN 2022 TARİHİNDEN 29 NİSAN 2022 TARİHİ MESAİ BİTİMİNE KADAR YAPILACAKTIR.

Açık Öğretim Programına kayıtlı öğrencilerin sistemlerinde fotoğraflarının olmasına dikkat etmeleri gerekmektedir.